partner nieuws

Industrialisatie in de bouw

bouwbreed 261

Drempels voor innovatie weghalen De RuwBouw Groep heeft het initiatief genomen om samen met de bouwindustrie te gaan onderzoeken hoe de barrières naar industrialisatie van de bouw kunnen worden geslecht. Dit heeft geleid tot twee bijzondere workshops met deelnemers uit de praktijk, waarmee de basis is gelegd voor dit artikel. Dit artikel wordt aangeboden door […]

Industrialisatie in de bouw

Drempels voor innovatie weghalen

De RuwBouw Groep heeft het initiatief genomen om samen met de bouwindustrie te gaan onderzoeken hoe de barrières naar industrialisatie van de bouw kunnen worden geslecht. Dit heeft geleid tot twee bijzondere workshops met deelnemers uit de praktijk, waarmee de basis is gelegd voor dit artikel.

Dit artikel wordt aangeboden door De RuwBouw Groep en Cobouw.

Download

Reageer op dit artikel