partner nieuws

Robuuste meubelen maken het

bouwbreed 151

Een robuuste tafel doet het bijvoorbeeld goed tegen een wand in botanische stijl of op een vintage vloerkleed. En niet alleen robuuste meubelen gaan het maken, ook in de woonaccessoires is een verschuiving gaande van het sierlijke barok van de afgelopen jaren naar grover uitgevoerde elementen. Robuuste meubels gezellig en comfortabel De behoefte aan gezelligheid […]

Robuuste meubelen maken het

Een robuuste tafel doet het bijvoorbeeld goed tegen een wand in botanische stijl of op een vintage vloerkleed. En niet alleen robuuste meubelen gaan het maken, ook in de woonaccessoires is een verschuiving gaande van het sierlijke barok van de afgelopen jaren naar grover uitgevoerde elementen.

Robuuste meubels gezellig en comfortabel

De behoefte aan gezelligheid en comfort groeit. Mensen plaatsen bijvoorbeeld een terrasoverkapping waar ze na het werk nog even kunnen ontspannen of loungen. Men wil geen druk behang meer en de kleuren van de stoffering mogen zachter: de sleetse vintagetinten. Robuuste materialen passen daar uitstekend in. En wat zit er beter dan een bank die je als het ware omhelst en waar je ook nog je benen op kunt strekken?

Robuuste materialen vaak verrassend goedkoop

De gedachte dat het financieel onhaalbaar is om alle trends bij te houden dringt zich al snel op. Dan zal het meevallen dat een robuuste tafel van Robuustetafels.nl anno 2017 vaak veel minder kost dan je denkt. Wat betekent robuust nu eigenlijk? Van Dale omschrijft ‘robuust’ als 1, sterk en stevig gebouwd en 2, flink en krachtdadig. Hierbij denk je al snel aan grote blokbanken en enorme tafels die zo uit een houthakkershut lijken te komen. Natuurlijk, ook dat zijn robuuste meubelen. Maar een voetenbankje van drie steigerhouten plankjes of een kubuspoef van leren patchwork net zo goed. Bronzen industriële lampen, aluminium windlichten of spiegellijsten van drijfhout behoren allemaal tot robuuste woonaccessoires. Veel van die zaken heb je soms zelf al in huis of kan je voor een koopje op de kop tikken op markten en meubeloutlets.

Wat we maar willen zeggen: voor een robuuste inrichting hoef je echt geen liggende gelden te hebben.

Robuustetafels.nl

Reageer op dit artikel