partner nieuws

Een parkeerbeugel tegen foutparkeerders

bouwbreed 974

Uw parkeerplaats altijd beschikbaar Een parkeerbeugel is een metalen beugel die u omhoog kunt zetten zodat het onmogelijk is om een wagen op die plaats te parkeren. Er zijn allerhande modellen en uitvoeringen beschikbaar. De eenvoudigste beugels zijn voorzien van hangsloten of cilindersloten. Om ze omlaag te klappen dient u het slot te openen. De […]

Een parkeerbeugel tegen foutparkeerders

Uw parkeerplaats altijd beschikbaar

Een parkeerbeugel is een metalen beugel die u omhoog kunt zetten zodat het onmogelijk is om een wagen op die plaats te parkeren. Er zijn allerhande modellen en uitvoeringen beschikbaar. De eenvoudigste beugels zijn voorzien van hangsloten of cilindersloten. Om ze omlaag te klappen dient u het slot te openen. De meeste systemen zijn voorzien van rubberen schokdempers. Parkeerbeugels kunnen tegen een stootje: ze worden zodanig geconstrueerd dat ze schokken kunnen opvangen in twee richtingen, tot zelfs twee ton frontaal en één ton zijdelings. In vele gevallen is er een plaatje voorzien waarop een tekst of een sticker kan aangebracht worden.

Systemen met afstandsbediening

Het meeste comfort bieden parkeerbeugels die op afstand bediend kunnen worden. Deze beugels zijn vaak voorzien van een oplaadbare accu, zodat er geen elektrische kabels hoeven ingegraven te worden. De accu is verwisselbaar en kan in een afzonderlijke lader worden opgeladen. Op sommige modellen zijn zelfs zonnecellen aangebracht, die de accu automatisch opladen bij voldoende zonlicht. Met een zendertje kunt u de beugel omlaag klappen door één druk op de knop. Uitstappen hoeft niet meer.

Bediening met mobiele telefoon

Het is tegenwoordig zelfs niet meer nodig om een afstandsbediening bij u te hebben als u op een gereserveerde plaats wilt parkeren. Er zijn beugelsystemen op de markt die automatisch omlaag klappen als u een sms stuurt naar een centraal computersysteem. Een bedrijf kan zelf bepalen wie op deze manier van gereserveerde parkeerplaatsen gebruik mag maken. Wees foutparkeerders een stapje voor. Installeer automatische parkeerbeugels en zet uw wagen steeds op uw eigen parkeerplaats!

Lees meer over parkeerbeugels.

Reageer op dit artikel