partner nieuws

Een inzethor, frisse lucht zonder insecten

bouwbreed 1605

Het gemak van een inzethor Met een inzethor heeft u wel het comfort van de frisse lucht die uw huis binnenkomt, maar niet de ellende van de insecten die dan meekomen. Misschien ziet u er echter tegenop om een hor op uw raam te hangen, omdat dit nogal wat werk met zich mee kan brengen. […]

Een inzethor, frisse lucht zonder insecten

Het gemak van een inzethor

Met een inzethor heeft u wel het comfort van de frisse lucht die uw huis binnenkomt, maar niet de ellende van de insecten die dan meekomen. Misschien ziet u er echter tegenop om een hor op uw raam te hangen, omdat dit nogal wat werk met zich mee kan brengen. Daar komt bij dat de hor er ook weer afgehaald moet worden als het mooie weer voorbij is… Een inzethor brengt dan uitkomst. Dit type hor kunt u heel eenvoudig monteren, door hem met behulp van klemmen vast te maken. Het gemak waarmee u dit doet is prettig, maar het gemak waarmee u de hor na afloop van de zomer weer verwijdert ook. U vindt deze hor bij Creon Kozijnen. Dit bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van alle mogelijke soorten horren, kozijnen en raamdecoraties. En alle horren zijn verkrijgbaar in veel soorten en maten.

Uiteraard een hor op maat

Bij Creon Kozijnen bestelt u eenvoudig een inzethor die geheel op maat voor u is gemaakt. U meet de afmetingen van uw raam op en geeft deze door, waarna Creon ervoor zorgt dat de hor in de juiste maten wordt gemaakt. Ongeacht de afmetingen van de inzethor gebeurt dit voor dezelfde vaste prijs. Creon kozijnen heeft veel ervaring met het vervaardigen van horren. U kunt rekenen op een perfecte service en kunt eventueel ook langskomen in de showroom van het bedrijf om daar de horren in het echt te komen bekijken. Overtuig u hier van de kwaliteit die door Creon Kozijnen wordt geleverd!

Reageer op dit artikel