partner nieuws

De rolhor, de slimste raamhor

bouwbreed 1460

Helaas kruipen of vliegen er via die geopende ramen vooral in het voorjaar en de zomer veel insecten naar binnen. Ongedierte als muggen, mieren, vliegen, en wespen kunnen uw woonplezier en nachtrust dan behoorlijk verstoren. Met een rolhor voor uw ramen houdt u deze insecten eenvoudig buiten uw woning. Voor een perfecte afsluiting van al […]

De rolhor, de slimste raamhor

Helaas kruipen of vliegen er via die geopende ramen vooral in het voorjaar en de zomer veel insecten naar binnen. Ongedierte als muggen, mieren, vliegen, en wespen kunnen uw woonplezier en nachtrust dan behoorlijk verstoren. Met een rolhor voor uw ramen houdt u deze insecten eenvoudig buiten uw woning. Voor een perfecte afsluiting van al uw ramen laat u uw rolhor op maat maken bij Creon Kozijnen. De rolhorren van Creon Kozijnen zijn bovendien geschikt voor alle ramen die draaien en kiepen. Met één handbeweging kunt u de rolhor eenvoudig oprollen.

Wat is een rolhor?

Een rolhor van Creon Kozijnen bestaat uit een aluminium omkasting en stevig gaas, dat strak wordt gespannen en in de kast op-en-neer kan worden bewogen. Dit kwalitatief hoogwaardige systeem kan intensief gebruikt worden. En doordat rolhorren eenvoudig aan te brengen en weer te demonteren zijn, kunt u ze in de winter tijdelijk weghalen en de levensduur nog verder verlengen. Een rollende hor kan zowel achter uw raam (op de dag) worden geplaatst, als in uw kozijn (in de dag). Doordat alle rolhorren van Creon Kozijnen op maat worden gemaakt, weet u zeker dat u een perfecte afsluiting van uw raamopeningen heeft. Zo krijgen insecten geen kans meer om via uw ramen uw woning binnen te komen. U kunt bij Creon Kozijnen een rolhor bestellen die geschikt is voor dakramen, draaikiep-ramen, schuiframen en draairamen.

Rolhorren die perfect passen

Rolhorren zijn alleen echt effectief tegen insecten als ze precies op uw ramen passen. Bij Creon Kozijnen kunt u een rolhor bestellen die perfect past bij de afmetingen van uw ramen. Dat gaat heel simpel in zijn werk: u meet de lengte- en breedtematen van uw kozijnen op, en telt daar de vaste afmetingen van de omkasting en geleider bij op. Als u uw kozijn op de dag wilt monteren, dan laat u uw rolhor extra groot maken. Op de site van Creon Kozijnen vindt u een duidelijke uitleg hoe u op de juiste manier moet opmeten. Na uw bestelling worden uw rolhorren exact op maat gemaakt en kunt u ze na ontvangst zelf eenvoudig thuis monteren.

Reageer op dit artikel