partner nieuws

Duo rolgordijn, veelzijdig en handig

bouwbreed 683

Wat is een duo rolgordijn? Een duo rolgordijn wordt ook wel ‘dag en nacht rolgordijn’ genoemd. U kunt er namelijk zelf nauwkeurig mee bepalen hoeveel licht u in uw kamer wilt toelaten. Duo rolgordijnen worden gemaakt van doorzichtige stof gecombineerd met ondoorzichtige stof. Door de verschillende banen stof ten opzichte van elkaar te verschuiven, creëert […]

Duo rolgordijn, veelzijdig en handig

Wat is een duo rolgordijn?
Een duo rolgordijn wordt ook wel ‘dag en nacht rolgordijn’ genoemd. U kunt er namelijk zelf nauwkeurig mee bepalen hoeveel licht u in uw kamer wilt toelaten. Duo rolgordijnen worden gemaakt van doorzichtige stof gecombineerd met ondoorzichtige stof. Door de verschillende banen stof ten opzichte van elkaar te verschuiven, creëert u een halfopen of een dicht scherm. Zo bent u altijd voorbereid op alle weersomstandigheden en bepaalt u zelf hoeveel lichtinval u in huis wilt hebben. Bij Online Rolgordijnen heeft u keuze uit een zeer uitgebreid assortiment duo rolgordijnen.

Diverse opties
Kiest u voor duo rolgordijnen met een standaard cassette of met de luxe aluminium cassette die in vier kleuren leverbaar is? En kiest u verder voor verduisterend, lichtdoorlatend, Silk Elegance of Cyprus? De mogelijkheden zijn uitgebreid, en de kwaliteit is gegarandeerd. Ieder door Online Rolgordijnen geleverd rolgordijn heeft altijd drie jaar garantie. Dat betekent zekerheid voor u als klant. En goed om te weten: de duo rolgordijnen zijn ook leverbaar met elektrische bediening. Met een druk op de knop regelt u het allemaal zonder moeite.

In alle maten
De duo rolgordijnen zijn leverbaar in een breedte van 30 centimeter tot maximaal 2.50 meter of 2.75 meter. De hoogte varieert van 30 centimeter tot maximaal 3 meter. U ziet het, voor vrijwel elk raam is een passend duo rolgordijn te vinden. En als u dan ook nog bedenkt hoeveel kleuren er zijn, dan is er eigenlijk geen reden meer om af te zien van het gemak van een duo rolgordijn.

In elk interieur past een rolgordijn, en de voordelen zijn groot. Het is makkelijk schoon te houden, en eventueel ook makkelijk te vervangen. Het neemt weinig ruimte in en houdt veel minder stof vast dan normale gordijnen. Op de vensterbank blijft zo voldoende ruimte over voor uw planten of andere spullen. En de duo rolgordijnen geven uw kamer direct een eigentijdse uitstraling. Bestel uw duo rolgordijnen direct online exact op maat en geef uw interieur een frisse, moderne uitstraling.

Reageer op dit artikel