partner nieuws

Kobelco primeurs op open dagen

bouwbreed 8

Kemp en Hans van Driel houden dit jaar gezamenlijk Open Dagen in De Meern, op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 december. Er zijn meerdere primeurs van Kobelco te zien. De open dagen tussen kerst en nieuwjaar zijn dagelijks te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Het adres is Molensteyn 47, 3454 PT De […]

Kobelco primeurs op open dagen

Kemp en Hans van Driel houden dit jaar gezamenlijk Open Dagen in De Meern, op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 december. Er zijn meerdere primeurs van Kobelco te zien.

De open dagen tussen kerst en nieuwjaar zijn dagelijks te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Het adres is Molensteyn 47, 3454 PT De Meern.
De samenvoeging van Kemp en Hans van Driel, onder de vlag van Royal Reesink, heeft klanten steeds meer te bieden. Dat moet een bezoek aan dit kleurrijke evenement in De Meern meer dan de moeite waard maken.

Wat wordt er getoond?
Kemp en Hans van Driel geven alvast een voorzet van de machines die straks in De Meern staan opgesteld: “Onze fabrikanten hebben in het afgelopen jaar tal van machines ontwikkeld die wij tijdens deze dagen introduceren of nogmaals voor u in de schijnwerpers zetten. Zoals de nieuwe Atlas Tier 4 final mobiele graafmachines en diverse Kobelco rupsgraafmachines. Echte primeurs zijn de Kobelco SK180, SK300 en de SK260 Long Reach.”
“Tevens introduceren wij de nieuwe Schaeff machines nu de overname van Terex een feit is.” Veel van deze nieuwe machines kunnen de bezoekers zelf ervaren in de ‘zandbak’.
Meer info:
www.kemp-groep.nl en www.hansvandriel.nl.

Reageer op dit artikel