partner nieuws

Keerwanden bij verbetering emplacement Arnhem Berg

bouwbreed 5

Spoorwegemplacement Een spoorwegemplacement is een terrein dat voorzien is van meerdere sporen. Deze sporen kunnen gebruikt worden voor het kruisen of inhalen van treinen, voor het in- en uitstappen van reizigers, het laden en lossen van goederen of voor het opstellen van materieel. Keerwanden grondkering In het werk is ruim 200m1 aan keerwanden geplaatst. De […]

Keerwanden bij verbetering emplacement Arnhem Berg

Spoorwegemplacement
Een spoorwegemplacement is een terrein dat voorzien is van meerdere sporen. Deze sporen kunnen gebruikt worden voor het kruisen of inhalen van treinen, voor het in- en uitstappen van reizigers, het laden en lossen van goederen of voor het opstellen van materieel.

Keerwanden grondkering
In het werk is ruim 200m1 aan keerwanden geplaatst. De wanden variëren in hoogtes van 50 cm tot 200 cm en dienen als grondkering rondom een watertappunt en langs het spoor. De wanden zijn op de gewenste dag en tijdstip geleverd om daarna direct door de opdrachtgever geplaatst te worden.

Doelstelling project
De doelstelling van het project is om veilige looproutes te creëren. Voor de verbouwing waren de sporen deels wel en deels niet voorzien van looppaden. Een deel van de bestaande looppaden voldeed niet meer aan de huidige eisen. Op logische plaatsen ontbraken overpaden, waardoor er werd overgestoken over indienstzijnd spoor. Daar waar mogelijk is de situatie verbeterd en zijn overpaden gecreëerd.

Bekijk hier een aantal foto’s

Reageer op dit artikel