partner nieuws

Tobroco-Giant pakt uit tijdens InfraPro 2016

bouwbreed 3

Tijdens InfraPro 2016 is op stand 255 zelf te ervaren hoe multifunctioneel Giants zijn. “Iedere machine is uitgerust met werktuigen geschikt voor grond-, weg- en waterbouw. Het merendeel van deze werktuigen wordt in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor zijn ze optimaal afgesteld op de machines en kunnen ze zo efficiënt mogelijk worden ingezet,” aldus […]

Tobroco-Giant pakt uit tijdens InfraPro 2016

Tijdens InfraPro 2016 is op stand 255 zelf te ervaren hoe multifunctioneel Giants zijn. “Iedere machine is uitgerust met werktuigen geschikt voor grond-, weg- en waterbouw. Het merendeel van deze werktuigen wordt in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor zijn ze optimaal afgesteld op de machines en kunnen ze zo efficiënt mogelijk worden ingezet,” aldus Evert van den Broek van Tobroco’s afdeling Marketing en Communicatie.

Wielladers met X-TRA kracht

X-TRA modellen zijn voorzien van een lager voorframe dan de standaard wiellader. Hierdoor kunnen ze een aanzienlijk hogere kiplast aan. Een voorbeeld hiervan is de V452T X-TRA. In vergelijking met de standaard V452T heeft deze machine een kiplast die 550 kg hoger ligt (2600 kg versus 2050 kg). Door het verlaagde voorframe is de machine extra stabiel en heeft de machinist goed zicht op het werk.

Zeer breed assortiment

Tobroco-Giant beschikt over een breed assortiment machines en werktuigen die geschikt zijn voor de grond-, weg- en waterbouw. In totaal zijn er 36 verschillende modellen met een eigen gewicht dat varieert van 750 tot 5600 kg. Hiermee biedt Giant een van de breedste portfolio’s uit de industrie.

Compact ontwerp

Giant-machines zijn ontworpen om in kleine ruimtes en op ruw terrein te opereren. Afhankelijk van de bandenkeuze zijn de machines 78 tot 160 centimeter breed. De hoogte varieert van iets meer dan twee meter (met veiligheidsdak) tot ruim 2,6 meter (met cabine).

Door het gebruik van een neerklapbaar veiligheidsdak kan de hoogte van bepaalde modellen zelfs nog met 34 cm verlaagd worden. Smalle en lage doorgangen zijn dus geen probleem en hierdoor zijn de machines ook binnen te gebruiken.
Meer info: www.tobroco.nl en http://booking.evenementenhal.nl/nl/infrapro-2016/gorinchem.

Reageer op dit artikel