partner nieuws

Verticaaldagen Benelux samen met bouw- en betonbeurs in Gorinchem

bouwbreed 21

Het driedaagse evenement wordt gehouden op het buitenterrein van Evenementenhal Gorinchem. Exposanten hebben hier de ruimte om hun materieel uitgebreid te demonsteren. De combinatie van drie vakbeurzen moet zorgen voor nieuwe en interessante samenwerkingen tussen exposanten en bezoekers. Gehoopt wordt op een grotere toestroom. De beurs is van dinsdag 13 september tot en met donderdag […]

Verticaaldagen Benelux samen met bouw- en betonbeurs in Gorinchem

Het driedaagse evenement wordt gehouden op het buitenterrein van Evenementenhal Gorinchem. Exposanten hebben hier de ruimte om hun materieel uitgebreid te demonsteren. De combinatie van drie vakbeurzen moet zorgen voor nieuwe en interessante samenwerkingen tussen exposanten en bezoekers. Gehoopt wordt op een grotere toestroom.

De beurs is van dinsdag 13 september tot en met donderdag 15 september dagelijks geopend van 13.00 – 21.00 uur. Het adres is Franklinweg te Gorinchem.

Volop beleving

Het 15.000 vierkante meter grote buitenterrein aan de zijkanten van de Evenementenhal Gorinchem wordt ingericht als expositieterrein. Dit biedt volop mogelijkheden voor unieke demonstraties. En ook al heeft de Evenementenhal een deel van de organisatorische zaken op zich genomen, de bekende gezichten van Hans van Gameren en Hans Aarse blijven het belangrijkste aanspreekpunt.

Uitgebreid overzicht

In de septemberuitgave van Rent It, vakmagazine voor de verhuurbranche, is een uitgebreid overzicht opgenomen van het zestigtal standhouders op de Verticaaldagen Benelux 2016. Ga daarvoor naar view.publitas.com/db/rent-it-sept-2016/page/22-23.

Exposantenprofiel

De organisatoren: “Verticaaldagen Benelux is een uitgelezen kans om kennis te maken met de laatste productontwikkelingen en op informele wijze de contacten met de leveranciers te onderhouden.” Hier volgt een kleine greep van wat de bezoeker zoal mag verwachten van de voornamelijk Nederlandse en Belgische importeurs van hoogwerkers, verreikers en minikranen, alsook mobiele en stationaire verticaalliften

Meer info: Evenementenhal Gorinchem.

Reageer op dit artikel