partner nieuws

Intelligent batterijen opslagsysteem

bouwbreed 2

Voor zowel particulier als bedrijf Voor kleine en middelgrote bedrijven tot aan gehele industriële installaties zijn er individuele oplossingen dankzij de schaalbaarheid in het vermogensbereik tot 4 MVA en een batterijenopslag van meer dan 1 MWh. Voor particuliere woningen geeft het, vanuit een vermogensbereik van 10KVA en een batterijenopslag naar eigen keuze, een goed beeld […]

Intelligent batterijen opslagsysteem

Voor zowel particulier als bedrijf
Voor kleine en middelgrote bedrijven tot aan gehele industriële installaties zijn er individuele oplossingen dankzij de schaalbaarheid in het vermogensbereik tot 4 MVA en een batterijenopslag van meer dan 1 MWh. Voor particuliere woningen geeft het, vanuit een vermogensbereik van 10KVA en een batterijenopslag naar eigen keuze, een goed beeld van de wereld van duurzaamheid en zelfvoorziening en CO-vrij.

Tecnolimit staat in het ESNL (Energy Staorage) paviljoen op Vakbeurs Energie, www.tecnolimit.com

Reageer op dit artikel