partner nieuws

Al eens gedacht aan kunststof kozijnen?

bouwbreed 2757

Geschikt voor ieder raam Kunststof kozijnen hebben als grote voordeel dat ze toepasbaar zijn voor elk type of soort raam. Of u nu in een villa, eengezinswoning of appartement woont, een kunststof kozijn is geschikt voor ieder raam. En of het nu gaat om een groot kiepraam, een dakraam of een zolderkamerraam in uw woning, […]

Al eens gedacht aan kunststof kozijnen?

Geschikt voor ieder raam
Kunststof kozijnen hebben als grote voordeel dat ze toepasbaar zijn voor elk type of soort raam. Of u nu in een villa, eengezinswoning of appartement woont, een kunststof kozijn is geschikt voor ieder raam. En of het nu gaat om een groot kiepraam, een dakraam of een zolderkamerraam in uw woning, kunststof kozijnen zijn overal makkelijk zelf in te zetten.

Warmte en geluid isolerend
Het is nooit prettig om te maken krijgen met geluidsoverlast van buiten of onnodige warmte en kou. Door de warmte- en geluidsisolerende werking houdt het kunststof kozijn harde geluiden buiten de deur en zorgt er tevens voor dat het niet te warm of te koud wordt in de woning.

Duurzaam materiaal en scherp geprijsd
Als u kiest voor kunststof kozijnen, profiteert u van een lange levensduur. Kunststof kan namelijk tot wel 50 jaar mee gaan. Een kunststof kozijn is relatief goedkoop, dus daarmee bespaart u flink op de aanschaf van uw nieuwe kozijnen.

Onderhoudsvrij
Een belangrijk voordeel van kunststof kozijnen, is dat het onderhoudsvrij is. Het enige dat u hoeft te doen om dit type kozijnen te onderhouden, is afstoffen met een doekje. U hoeft de kozijnen dus niet in de lak of verf te zetten. Dit bespaart u flink wat uren werk om de zoveel jaar.

Milieuvriendelijk en recyclebaar
Ten slotte is een kunststof kozijn ook milieuvriendelijk en recyclebaar. In een tijd waarin het steeds vaker draait om het thema duurzaamheid, is dit een extra pluspunt waar u van profiteert bij de aanschaf van dit type kozijn.

Neem contact op met Creon
Heeft u op korte termijn nieuwe kozijnen nodig in huis? Bereken zelf hoeveel euro’s u kwijt bent voor de aanschaf van kunststof kozijnen. Bij Creon kunt u tevens terecht voor professioneel advies door een expert. Dus bel of mail gerust voor meer informatie of een afspraak. Dat is de welbekende gewaarde klantgerichte benadering van Creon!

Reageer op dit artikel