partner nieuws

Het Nieuwe Draaien heeft voordelen voor mens en bedrijf

bouwbreed 3

Ahlmann Nederland is sinds 24 maart van dit jaar officieel erkend “Trainbedrijf Het Nieuwe Draaien”. Het bedrijf uit Ammerzoden licht graag toe wat Het Nieuwe Draaien voor mensen en bedrijven inhoudt. Het Nieuwe Draaien is een efficiënte werkstijl op grondverzetmachines. Door slimmer om te gaan met een machine, kan een machinist 5 tot 10 procent […]

Het Nieuwe Draaien heeft voordelen voor mens en bedrijf
SONY DSC

Ahlmann Nederland is sinds 24 maart van dit jaar officieel erkend “Trainbedrijf Het Nieuwe Draaien”. Het bedrijf uit Ammerzoden licht graag toe wat Het Nieuwe Draaien voor mensen en bedrijven inhoudt.

Het Nieuwe Draaien is een efficiënte werkstijl op grondverzetmachines. Door slimmer om te gaan met een machine, kan een machinist 5 tot 10 procent besparen op het brandstofverbruik. En het zijn vooral deze kosten die een groot deel uitmaken van de totale exploitatiekosten.

Minder is goed voor de prestatieladder

De werkhouding geeft minder vermoeidheid en minder kans op fouten – en schades – dan een werkmethodiek gericht op snelheid. Minder brandstofverbruik door Het Nieuwe Draaien heeft als positief gevolg reductie van CO2. Bedrijven willen met de CO2-Prestatieladder laten zien dat zij hun CO2-uitstoot in kaart brengen en verminderen. Een gecertificeerde opleiding Het Nieuwe Draaien draagt hieraan bij.
Meer info: www.hetnieuwedraaien.nl en www.ahlmann.nl.

Reageer op dit artikel