partner nieuws

Sitech maakt 3D-versie Grade Control werkend op 323E

bouwbreed 5

Het Cat nivelleringssysteem met diepte en helling, Cat Grade Control Depth and Slope, is standaard leverbaar voor de Cat hydraulische graafmachine 323E. Dit 2D-systeem geeft informatie over positionering en graven en vullen op de standaardmonitor van de machine. Realtimegegevens helpen de machinist om efficiënt de juiste diepte en helling te realiseren, nauwkeurig en zonder giswerk, […]

Sitech maakt 3D-versie Grade Control werkend op 323E

Het Cat nivelleringssysteem met diepte en helling, Cat Grade Control Depth and Slope, is standaard leverbaar voor de Cat hydraulische graafmachine 323E. Dit 2D-systeem geeft informatie over positionering en graven en vullen op de standaardmonitor van de machine. Realtimegegevens helpen de machinist om efficiënt de juiste diepte en helling te realiseren, nauwkeurig en zonder giswerk, resulterend in een tot maar liefst 35 procent hogere productiviteit, als we de ontwikkelaars mogen geloven.

Alles al op de fabriek ingebouwd

Alle sensoren en componenten worden in de fabriek in de Cat 323E L ingebouwd, wat het risico van diefstal of beschadiging vermindert. Hoogte- en dieptealarmsignalen waarschuwen de machinist bij het graven nabij waterleidingen of in ruimtes met lage plafonds.

Overschakelen op 3D-versie

Nog geavanceerde mogelijkheden zijn binnen bereik wanneer wordt overgeschakeld naar een 3D-regeling met het Cat AccuGrade™-systeem. Ook hiervoor wordt de 323E L af-fabriek geleverd met de vereiste bedrading en steunen op de achterste mast voor een snelle installatie. Tijdens de TKD is het gelukt om dit 3D-systeem werkend te maken op de daar aanwezige machine.
Meer info: www.pon-cat.com.

Reageer op dit artikel