partner nieuws

Renault straalt kracht uit op komende bedrijfswagenvakbeurs IAA

bouwbreed 2

Renault Trucks presenteert het volledige gamma voertuigen op de IAA 2016: van de Renault Trucks T Maxispace High Edition, een truck die door Renault Trucks Nederland werd ontwikkeld, tot aan de Renault Trucks Master. Daarnaast wordt een live demonstratie van het pimpen van een truck gegeven. Om als bezoeker het echte rallyrijden te ervaren, is […]

Renault straalt kracht uit op komende bedrijfswagenvakbeurs IAA

Renault Trucks presenteert het volledige gamma voertuigen op de IAA 2016: van de Renault Trucks T Maxispace High Edition, een truck die door Renault Trucks Nederland werd ontwikkeld, tot aan de Renault Trucks Master. Daarnaast wordt een live demonstratie van het pimpen van een truck gegeven. Om als bezoeker het echte rallyrijden te ervaren, is het mogelijk om in een van de twee rijsimulatoren plaats te nemen.
Op de Renault Trucks-stand (hal 17 nummer A21) zijn negen voertuigen te bewonderen. Internationaal transport, distributie en off-road rally’s benadrukken het van oudsher robuuste karakter van het merk.

Nederlandse inbreng T Maxispace High Edition

Voor het internationaal transport toont Renault Trucks de Renault Trucks T Maxispace High Edition: een speciale editie van de T520 die door Renault Trucks Nederland werd ontwikkeld. Om de ruimte, ergonomie en het comfort te ervaren kunnen bezoekers in een opengewerkte cabine van de T High stappen, de truck die tijdens de vorige editie van de IAA uitgeroepen werd tot truck van het jaar.

Workshop ‘Pimp my truck’

IAA-bezoekers kunnen bij Renault een workshop ‘Pimp my truck!’ bijwonen. Sven Punke, Marcel Barth en hun team van het Truck Tuning Center wonnen met hun truck ‘Avatar’ onlangs de Truck-Grand-Prix op de Nürburgring. Op de Renault Trucks-stand pimpen zij een Renault Trucks T High. De truck wordt tijdens de beurs onder andere geairbrushed, verschillende onderdelen worden verwijderd of toegevoegd en zelfs het gehele interieur wordt aangepast.
Om een goed beeld te krijgen van dit proces worden tijdens de beurs opnamen gemaakt, zodat bezoekers kunnen terugblikken. Ook wordt het via sociale media gedeeld.
Meer info: http://renaulttrucksonline.nl en www.IAA.de.

De Materieelkrant gaat de komende maanden uitgebreid verslag doen van de IAA 2016.

Reageer op dit artikel