partner nieuws

Ook het jongste lid van de Club is gek van Cat

bouwbreed 15

De Cat Club BBQ-avond werd ook dit keer weer aansluitend op de TKD in Almere gehouden. Onze fotograaf Evert Bruinekool was aanwezig en legde het tafereel in gevoelige ‘pixels’ vast. Voor iedereen waren de cabines van de machines gesloten behalve voor het jongste aanwezige lid, genaamd Dean. Zijn vader, Jeff Derks, had een half jaar […]

Ook het jongste lid van de Club is gek van Cat

De Cat Club BBQ-avond werd ook dit keer weer aansluitend op de TKD in Almere gehouden. Onze fotograaf Evert Bruinekool was aanwezig en legde het tafereel in gevoelige ‘pixels’ vast.

Voor iedereen waren de cabines van de machines gesloten behalve voor het jongste aanwezige lid, genaamd Dean. Zijn vader, Jeff Derks, had een half jaar geleden Pon benaderd. De vier jaar jonge Dean was zo gek op de grote gele machines, dat vader Jeff een oplossing zocht voor zijn zoon om in de werkplaats te mogen kijken. “Ik heb Dean direct lid van de Cat Club gemaakt en uitgenodigd voor de BBQ”, vertelt Kirsten Wijngaarden, die voor Pon Equipement de marketing en communicatie verzorgt.

Onze ambassadeurs

“Dit zijn onze ambassadeurs, onze VIPs”, zegt Wijngaarden. “Als wij vertellen dat Caterpillar een topproduct is, dan denken de mensen: logisch dat je dat zegt, jullie verdienen er je brood mee. Maar als het van machinisten of oud-machinisten komt, wil dat écht iets zeggen. Zo’n barbecue is dan een ‘dank je wel’ voor het feit dat ze iedere keer weer kiezen voor Cat en dat ook nog eens enthousiast uitdragen.”

Over de leeftijden van leden kan Wijngaarden weinig zeggen. “Dat wordt bij inschrijving niet opgegeven.” Er zijn echter leden die ingeschreven worden door middel van een geboortekaartje met een Cat erop. Wijngaarden schat in dat het oudste lid inmiddels tegen de negentig is.

Reageer op dit artikel