partner nieuws

Staad neemt activiteiten Doosan-dealer Buys over

bouwbreed 80

Buijs Machines BV heeft meer dan veertig jaar branche-ervaring en is vanaf 2008 dealer van het Zuid-Koreaanse Doosan voor de provincies West-Brabant, Zeeland en Belgisch Antwerpen. In de zoektocht van Arnold en Con Buijs naar een goede overnamepartner stond centraal dat de service die men van Buijs Machines BV gewend is op minimaal hetzelfde niveau […]

Staad neemt activiteiten Doosan-dealer Buys over

Buijs Machines BV heeft meer dan veertig jaar branche-ervaring en is vanaf 2008 dealer van het Zuid-Koreaanse Doosan voor de provincies West-Brabant, Zeeland en Belgisch Antwerpen.

In de zoektocht van Arnold en Con Buijs naar een goede overnamepartner stond centraal dat de service die men van Buijs Machines BV gewend is op minimaal hetzelfde niveau gecontinueerd moet worden. Zij zochten een ervaren overnamepartner die professioneel is en oog heeft voor de klant.

Klanten helpen succesvol te zijn

Staad is een jonge onderneming en is voormalig onderdeel van de Staadegaard Groep. Het bedrijf uit Veghel wordt geleid door drie broers: Sijmen, Pieter en Jan Willem Staadegaard. De focus is van oudsher: “Er alles aan doen om klanten te helpen succesvol te zijn”.

De gebroeders Buijs hebben Staad BV in de laatste jaren goed leren kennen door de intensieve samenwerking, met name waar het de machines van Doosan betreft.

Vanuit de vertrouwde locatie

Beide partijen zijn overeengekomen dat Staad Huijsmans BV het pand aan de Bergsebaan 46 in Bergen op Zoom blijft gebruiken. Daarnaast blijven de gebroeders Buijs bij de nieuwe bedrijfsopzet werkzaam. Richard Huijsmans wordt mede aandeelhouder in Staad Huijsmans BV en zo nog intensiever betrokken bij de bedrijfsvoering en neemt naast verkoop de algehele leiding op van het bedrijf.
Meer info: www.staad-groep.nl.

Reageer op dit artikel