partner nieuws

Vandaag begint driedaagse buitenbeurs TKD

bouwbreed 0

Bouw en Infra en nu ook Sloop en Recycling. De uitbreiding naar die laatste twee groepen draagt duidelijk vrucht, want er hebben zich veel nieuwe bedrijven aangemeld voor een kavel/tentje op de TKD 2016. Het voor dit jaar gekozen thema ‘Altijd in beweging’ wordt daarmee nog eens extra onderstreept. Openingstijden Donderdag 26 mei    10.00 – […]

Vandaag begint driedaagse buitenbeurs TKD

Bouw en Infra en nu ook Sloop en Recycling. De uitbreiding naar die laatste twee groepen draagt duidelijk vrucht, want er hebben zich veel nieuwe bedrijven aangemeld voor een kavel/tentje op de TKD 2016. Het voor dit jaar gekozen thema ‘Altijd in beweging’ wordt daarmee nog eens extra onderstreept.

Openingstijden
Donderdag 26 mei    10.00 – 21.00 uur
Vrijdag 27 mei    10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 28 mei    08.00 – 15.00 uur
Een uur voor sluitingstijd kan het terrein van buitenaf niet meer door bezoekers worden betreden. Bezoekers onder de 16 jaar en honden (e.d.) worden uit veiligheidsoogpunt niet toegelaten.

Bereikbaarheid en parkeren

Anders dan twee jaar geleden kan nu veel dichterbij worden geparkeerd, namelijk op het binnenterrein van de L-vormige kavelindeling (dat was in 2014 nog een kale zandvlakte en is nu met gras ingezaaid).

Het TKD-terrein is het beste bereikbaar via afslag 37 (Almere Hout) van snelweg A27. Vanuit het zuiden komend linksaf de Vogelweg (N706) op in westelijke richting. Bij het volgende kruispunt rechtsaf de Kievitsweg op en doorrijden tot de Paradijsvogelweg. Daar zijn links en rechts van de weg ruime parkeervelden aangelegd.

Download de TKD-catalogus

De Materieelkrant presenteert de deelnemers en hun nieuwtjes in een dubbeldikke TKD-catalogus. Die is online en offline (als download) te lezen op mobieltje, tablet of de computer.

Ga voor de online editie van de TKD-catalogus naar: http://bit.ly/1TgB68h.
Wie de TKD-catalogus liever downloadt om hem offline te kunnen lezen gaat naar: http://www.cobouw.nl/thema/1600496-materieel en klikt daar in de rechterkolom onder het plaatje op “Lees de Materieelkrant”. De directe downloadlink is: http://bit.ly/1NyetQ2.
In de TKD-catalogus vindt U niet alleen de plattegrond en deelnemerslijst met kavelnummers, maar ook zaken als openingstijden en de beste aanrijroute plus parkeren.
Meer info: www.tkd.nl.

Reageer op dit artikel