partner nieuws

Nu al online en offline te lezen: de TKD-catalogus 2016

bouwbreed 16

Ga voor de online editie van de TKD-catalogus naar: http://bit.ly/1TgB68h. Wie de TKD-catalogus liever downloadt om hem offline te kunnen lezen gaat naar: http://www.cobouw.nl/thema/1600496-materieel en klikt daar in de rechterkolom onder het plaatje op “Lees de Materieelkrant”. De directe downloadlink is: http://bit.ly/1NyetQ2. Eind mei in Almere De TKD brengt grote en kleine spelers op het […]

Nu al online en offline te lezen: de TKD-catalogus 2016

Ga voor de online editie van de TKD-catalogus naar: http://bit.ly/1TgB68h.
Wie de TKD-catalogus liever downloadt om hem offline te kunnen lezen gaat naar: http://www.cobouw.nl/thema/1600496-materieel en klikt daar in de rechterkolom onder het plaatje op “Lees de Materieelkrant”.
De directe downloadlink is: http://bit.ly/1NyetQ2.

Eind mei in Almere

De TKD brengt grote en kleine spelers op het gebied van grondverzet- en recyclingmaterieel en aanverwante specialismen bij elkaar. Van 26 tot en met 28 mei is het weer zover op de Nobelhorst in Almere.
In de TKD-catalogus vindt u niet alleen de plattegrond en deelnemerslijst met kavelnummers, maar ook zaken als openingstijden en de beste aanrijroute plus parkeren.
Wie de TKD zelf wil bezoeken doet er verstandig aan zich vooraf te registeren op de website van de TKD. Kijk op www.tkd.nl onder het kopje bezoekers en klik daar op het woordje ‘hier’.

Veel nieuwe deelnemers

Bouw en Infra en nu ook Sloop en Recycling – de uitbreiding naar die laatste twee groepen draagt duidelijk vrucht: de TKD 2016 telt ruim 160 kavels (standhouders), waarvan tot groot genoegen van de TKD Uitvoeringscommissie ongeveer vijftien procent zich voor het eerst heeft aangemeld. Het voor dit jaar gekozen thema ‘Altijd in beweging’ wordt daarmee nog eens extra onderstreept.
Meer info: www.tkd.nl.

Reageer op dit artikel