partner nieuws

PVC

bouwbreed 142

PVC wordt ook wel ‘het nieuwe laminaat’ genoemd. Dit kunststof materiaal is namelijk minstens zo veelzijdig als laminaat en heeft dezelfde luxueuze uitstraling. Bij Creon kunt u altijd terecht voor PVC vloeren van uitstekende kwaliteit voor scherpe prijzen. Wat zijn de belangrijkste redenen om voor PVC te kiezen? Ruim assortiment PVC is een type kunststof […]

PVC

PVC wordt ook wel ‘het nieuwe laminaat’ genoemd. Dit kunststof materiaal is namelijk minstens zo veelzijdig als laminaat en heeft dezelfde luxueuze uitstraling. Bij Creon kunt u altijd terecht voor PVC vloeren van uitstekende kwaliteit voor scherpe prijzen. Wat zijn de belangrijkste redenen om voor PVC te kiezen?

Ruim assortiment
PVC is een type kunststof dat in erg veel verschillende uitvoeringen leverbaar is. U kunt het bijvoorbeeld een natuurechte houtlook meegeven, met nerfpatroon en al. Bij Creon zijn er zelfs meerdere imitatie-houtsoorten verkrijgbaar. Op die manier krijgt u een warme, natuurlijke uitstraling en bovendien een perfecte aansluiting bij uw interieur.

Zeer goed bestand tegen water en onderhoudsvrij
Laminaat en hout zijn uitstekende materialen om een vloer van te maken, maar er is wel een belangrijk nadeel: ze zijn niet volledig waterbestendig. Hout kan gaan werken, en laminaat kan gaan bobbelen. PVC vloeren zijn echter zo opgebouwd dat u ze zelfs in natte plaatsen zoals de badkamer kunt gebruiken. En omdat vocht geen vat op dit materiaal krijgt, is het ook gemakkelijk te reinigen en bijzonder hygiënisch. De stevige, krasvaste bovenlaag is bovendien onderhoudsvrij.

Plezierige loopervaring
PVC vloeren zijn samengesteld uit meerdere lagen. Daardoor profiteert u van alle voordelen van de keiharde bovenlaag, zonder het gevoel te hebben dat u op beton loopt. De onderste laag van de vloer heeft namelijk een basis van kurk. Dat veert mee als u loopt, en geeft deze vloeren zo een heel plezierige, zachte loopervaring. Een extra voordeel is dat PVC vloeren hierdoor een goede geluidsisolatie bieden. Dat is niet alleen prettig voor uzelf, maar ook voor eventuele onderburen.

Duurzaam
Een goede kwaliteit PVC is nagenoeg onverwoestbaar. Wist u bijvoorbeeld dat dit materiaal ook wordt gebruikt om rioleringsbuizen en coatings van te maken? Creon gebruikt standaard een hoogwaardig soort PVC in iedere vloer, zodat u vele jaren lang kunt genieten van uw aanschaf. En als u kiest voor klik-PVC, kunt u een eventueel beschadigde plank eenvoudig vervangen, terwijl u de rest van de vloer gewoon intact kunt laten. Daarmee weet u zeker dat uw vloer de tand des tijds kan doorstaan!

PVC vloeren bestellen bij Creon
Wilt u meer weten over de PVC vloeren van Creon? Laat u dan kosteloos en vrijblijvend adviseren door één van hun experts. Of bestel online uw vloer en profiteer vandaag nog van de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding waar deze vloerenfabrikant uit Hardinxveld-Giessendam zo bekend mee is geworden!

Reageer op dit artikel