partner nieuws

Radius keerwanden in Genemuiden

bouwbreed

Voor deze toepassing heeft Van Dijk Infragroep onze radius keerwanden ingezet in combinatie met vaste hoekoplossingen en standaard rechte keerwanden van vier meter lang. De radius keerwanden vangen het hoogteverschil op en maken het geheel tot een dynamisch ontwerp. Na de succesvolle plaatsing van de wanden, zijn de keerwanden tot slot volledig in antraciet gespoten, […]

Radius keerwanden in Genemuiden

Voor deze toepassing heeft Van Dijk Infragroep onze radius keerwanden ingezet in combinatie met vaste hoekoplossingen en standaard rechte keerwanden van vier meter lang. De radius keerwanden vangen het hoogteverschil op en maken het geheel tot een dynamisch ontwerp. Na de succesvolle plaatsing van de wanden, zijn de keerwanden tot slot volledig in antraciet gespoten, in dezelfde kleur als de gevel.

Het gehele project is uiterst succesvol verlopen en de betrokken partijen zijn allen zeer tevreden over de samenwerking én het eindresultaat. Inmiddels hebben de wanden hun eerste ‘Biestemerk’ achter de rug: een jaarlijks terugkerend traditioneel Genemuider volksfeest!

Bekijk hieronder het eindresultaat.

Reageer op dit artikel