partner nieuws

Boels presenteert nieuwe editie Huurgids

bouwbreed

Boels Rental biedt professionals een totaaloplossing voor materieel waarover zij niet altijd willen of kunnen beschikken. De Huurgids is hierbij een handig instrument. Yvo Hoppers, international marketing manager van Boels legt uit: “Elke dag komen er nieuwe machines en gereedschappen op de markt. Om professionals in de markt zo goed mogelijk te bedienen zijn we […]

Boels presenteert nieuwe editie Huurgids

Boels Rental biedt professionals een totaaloplossing voor materieel waarover zij niet altijd willen of kunnen beschikken. De Huurgids is hierbij een handig instrument. Yvo Hoppers, international marketing manager van Boels legt uit: “Elke dag komen er nieuwe machines en gereedschappen op de markt. Om professionals in de markt zo goed mogelijk te bedienen zijn we continu in beweging om ons materieel up to date te houden. We willen alleen het beste materieel verhuren, inclusief alle benodigde dienstverlening zoals logistiek en trainingen. Met de nieuwe Huurgids heeft elke professional een enorme voorraad materieel achter de hand. Het is als het ware een life-line waarmee de branche direct toegang heeft tot de juiste machines en gereedschappen. Onze website wordt constant verbeterd en steeds vaker geraadpleegd. Desondanks blijft een papieren versie nog steeds heel populair. Omdat onze klanten de focus hebben op de continuteit van een project maken we het hen zo makkelijk mogelijk. De Huurgids hoort daarbij, evenals een handige app, website en de mogelijkheid om te huren in een van onze vestigingen in Europa of via een telefoontje.”

Innovaties van Boels
De Huurgids 2015/2016 bevat onder andere het nieuwe Boels beveiligsconcept ProfGuard. ProfGuard is een totaal oplossing voor de beveiling van bouwplaatsen. Eén handige unit zorgt voor 24/7 camerabewaking op elke locatie. Het systeem is aangelosten op een centrale meldkamer met continu toezicht zodat indringers geen kans meer maken. Naast beveiliging is training steeds vaker onderwerp van gesprek. Immers, een goede instructie of opleiding verhoogt de veiligheid en efficiency op de werkplek. De nieuwe Boels Huurgids biedt een compleet overzicht aan gecertificeerde trainingen. De trainingen kunnen overal worden gegeven, inclusief op de locatie van de opdrachtgever of een specieke bouwplaats.

Gratis Huurgids aanvragen
De nieuwe Huurgids is gratis af te halen in alle Boels-vestigingen in Europa of eenvoudig online aan te vragen via boels.com. De Huurgids wordt dan binnen enkele werkdagen gratis toegestuurd.

Reageer op dit artikel