nieuws

Daan Sperling treedt terug als topman van TBI

bouwbreed 2610

Daan Sperling treedt terug als topman van TBI
Daan-Sperling-TBI-foto-Guido-Benschop

Daan Sperling treedt volgend jaar mei terug als topman van TBI Holdings. Dat heeft de onderneming vrijdagochtend bekendgemaakt.

Sperling gaat met pensioen. Hij zal per 1 mei 2019 worden opgevolgd door Bart van Breukelen, voormalig directievoorzitter van TBI-dochter Synchroon en sinds begin dit jaar lid van de raad van bestuur van TBI.

Als Sperling in mei vertrekt heeft hij er ruim zeven jaar opzitten als bestuursvoorzitter van het Rotterdamse bouw- en techniekconcern. In 2002 trad hij toe tot de raad van bestuur om tien jaar later benoemd te worden tot topman. Onder zijn leiding bleef de omzet bijzonder stabiel, zo tussen de 1,5 en 1,7 miljard euro.

Eerder dit jaar gaf Sperling in een interview met Cobouw al aan dat het moment om te stoppen bij TBI nadert.

Reageer op dit artikel