nieuws

Dit zijn ze: 36 bouwtalenten onder de 36

bouwbreed 1831

Dit zijn ze: 36 bouwtalenten onder de 36

Iedereen weet het: jong talent in de bouw is schaars. Steeds minder jongeren stromen van bouwopleidingen af en velen die wel een technische opleiding doen, kiezen voor bedrijven als Google en ASML. Toch zijn er wél jongeren die hun passie hebben gevonden in de bouw. Cobouw zocht talentvolle jongeren op en zette ze in de schijnwerpers.

Klik hier voor de lijst met talentvolle jongeren die Cobouw heeft verzameld. Geen ranglijst, maar een willekeurige lijst met 36 jonge talenten tot en met 36 jaar die allemaal om verschillende redenen de toon zetten in de bouw.

Heeft u ook een bouwtalent die u écht mist in de lijst? Laat het ons dan weten. Want deze lijst is natuurlijk nooit helemaal af.

Reageer op dit artikel