nieuws

Parkeergarage Almere dicht vanwege scheuren in kolommen

bouwbreed 2911

Parkeergarage Almere dicht vanwege scheuren in kolommen
SAMSUNG CSC

De Metropolegarage in Almere is per direct gesloten omdat er scheuren zijn ontdekt in meerdere kolommen. Dat heeft de gemeente Almere bekendgemaakt.

“Het lijkt te gaan om verse scheuren. Uit nadere inspectie door een bouwkundig constructeur bleek dat op meerdere verdiepingen scheuren aanwezig zijn. Waardoor ze zijn ontstaan is nog niet bekend”, aldus de gemeente in een verklaring.

De garage in het centrum van de stad telt ruim 400 parkeerplaatsen. Auto-eigenaren die hun voertuig in de parkeergarage hebben gezet, mogen deze voorlopig niet meer ophalen. Wanneer dat wel kan, is nog onbekend. Vandaag wordt begonnen met het plaatsen van stutten.

Reageer op dit artikel