nieuws

Dossiers over warmtepompen, duurzame inzetbaarheid en het echec met de zeesluis in IJmuiden

bouwbreed 746

Er staan weer drie gratis dossiers klaar op cobouw.nl. Dit keer over wat er misging bij de zeesluis in IJmuiden waar BAM en VolkerWessels de prijs voor betalen. Alles over duurzame inzetbaarheid én een dossier over warmtepompen.

Dossiers over warmtepompen, duurzame inzetbaarheid en het echec met de zeesluis in IJmuiden

In de reeks gratis dossiers op basis van de verhalen uit Cobouw hebben we drie nieuwe toegevoegd. De dossiers bestaan uit de relevante verhalen uit Cobouw en zijn gratis te downloaden. De thema’s variëren van gasloos bouwen, de discussies rond breedplaatvloeren, topvrouwen in de bouw tot de krapte op de arbeidsmarkt.

Het aanbod is weer verrijkt met drie nieuwe dossiers. Download ze hier.

 

Reageer op dit artikel