nieuws

Ballast Nedam-dochter Laudy trekt zich terug op Limburgse bouwmarkt

bouwbreed 2371

Ballast Nedam-dochter Laudy trekt zich terug op Limburgse bouwmarkt

Ballast Nedam-dochter Laudy trekt zich volledig terug op de Limburgse bouwmarkt en keert de provincies Gelderland en Brabant de rug toe. Dat heeft het bouwbedrijf bekendgemaakt.

Laudy is behalve in Limburg, waar het zijn oorsprong vindt, al jaren actief in de aangrenzende provincies Gelderland en Brabant. Door zich nu helemaal op Limburg te richten, kunnen de kansen die daar liggen “beter worden benut”, zo is de gedachte achter de nieuwe strategie.

De hernieuwde focus gaat gepaard met een ingreep op directieniveau. Directeuren Jack Corten en John Kreugel maken plaats voor Raymond Veugelers, Roel Goossens en Rob Salden, alle drie reeds werkzaam bij Laudy. Het bouwbedrijf blijft actief in de marktsegmenten utiliteitsbouw, woningbouw, restauratie en industrie en houdt in Sittard zijn hoofdkantoor.

“Het zijn onze medewerkers die iedere dag het verschil maken. En op dat vlak verandert er helemaal niets”, benadrukt de nieuwe Laudy-directeur Raymond Veugelers. “De kenmerkende betrokkenheid, het verantwoordelijkheidsgevoel en de hands-on mentaliteit van onze mensen zorgen ervoor dat we iedere dag weer net dat beetje extra kunnen leveren. Zij zijn de reden dat we samen, elke dag weer, onze grenzen kunnen verleggen.”

Samenwerking met voormalige Laudy-vestigingen blijft

Volgens Veugelers zal Laudy blijven samenwerking met de voormalige vestigingen in Brabant en Gelderland. Alsook met andere bedrijven binnen het Ballast Nedam-concern. “Kennis en kunde worden met elkaar gedeeld, zoals dit tot op heden ook het geval was. De kernwaarden kwaliteit en veiligheid blijven hoog in het vaandel staan.”

De vier vestigingen van Laudy in Eindhoven, Helmond, Den Bosch en Nijmegen gaan verder onder de naam Ballast Nedam Zuid.

Reageer op dit artikel