nieuws

Praktijkdag Cobouw Circulair: de laatste plaatsen

bouwbreed Premium 2053

Praktijkdag Cobouw Circulair: de laatste plaatsen

Geld verdienen met circulair bouwen: hoe doe je dat? En hoe begin je eigenlijk als je circulair wilt gaan bouwen? Cobouw organiseert op 22 maart de Praktijkdag Circulair in Baarn. Met onder andere Thomas Rau als spreker. Er hebben zich al meer dan 200 bezoekers aangemeld. Er zijn nog een paar laatste plekken beschikbaar.

De Praktijkdag Circulair is een toegankelijk en praktisch event, waarbij ondernemers hun ervaringen delen met het opzetten van circulaire activiteiten. Wat is er voor nodig om te starten met circulair bouwen? Welke circulaire verdienmodellen zijn er? En hoe kunnen bouwers, gemeenten en corporaties samenwerken om circulair bouwen mogelijk te maken?

Praktijkdag Cobouw Circulair telt meer dan 20 verschillende sessies.

De dag is opgebouwd rond concrete praktijkcases uit de bouw, utiliteit en infra. Er zijn die dag meer dan 20 verschillende sessies. Zo spreken ook opdrachtgevers over hun wensen op circulair gebied. En architect Thomas Rau geeft zijn visie op het onderwerp.

Deelnemers van de Praktijkdag Cobouw Circulair ontvangen het boek ‘Material Matters’ van Thomas Rau en Sabine Oberhuber

De dag is bedoeld voor ontwikkelaars, aannemers, architecten, onderhoudsbedrijven, installateurs, woningcorporaties, opdrachtgevers GWW, gemeenten, scholen, zorginstellingen en adviseurs.

Deelnemers ontvangen het boek ‘Material Matters’ van Thomas Rau en Sabine Oberhuber.

De prijs voor Cobouw abonnees is 195€.

Voor meer informatie: kijk hier

Inschrijven kan hier

 

Reageer op dit artikel