nieuws

Financieel directeur Thessa Menssen en BAM uit elkaar

bouwbreed Premium 4790

Financieel directeur Thessa Menssen en BAM uit elkaar

Financieel bestuurder Thessa Menssen vertrekt per 1 juli bij BAM. Dat heeft het Bunnikse bouwconcern maandagmorgen bekendgemaakt. Het besluit is “met wederzijdse instemming” genomen, aldus BAM in een verklaring

Of de financiële prestaties van de bouwer een rol spelen bij het aanstaande vertrek wordt niet duidelijk. BAM wil niet meer kwijt dan dat “voor de verdere implementatie van de strategie een andere invulling van de CFO-functie gewenst is”.

BAM moest eind vorig jaar een fikse tegenvaller bij de bouw van de nieuwe zeesluis in IJmuiden melden. De winst over 2017 zal daardoor lager uitvallen dan eerder was voorspeld, maakte het bouwconcern toen bekend. Hoeveel wordt volgende maand bekend. Op 21 februari presenteert BAM zijn jaarcijfers.

Een opvolger voor Menssen is nog niet gevonden. BAM laat weten dat de zoektocht inmiddels in gang is gezet. Menssen werd in oktober 2012 lid van de raad van bestuur van BAM en fungeert sinds januari 2013 als financieel directeur van de bouwonderneming.

Reageer op dit artikel