nieuws

Kuijpers neemt branchegenoot Hultermans over

bouwbreed 1285

Kuijpers neemt branchegenoot Hultermans over

Kuijpers neemt met ingang van volgend jaar branchegenoot Hultermans over. De technisch dienstverlener versterkt daarmee zijn regionale positie en verbreedt zijn activiteiten.

Het familiebedrijf uit Kaatsheuvel, bijna dertig jaar geleden opgericht door Ad Hultermans, is gespecialiseerd in elektrotechniek, beveiliging en industriële automatisering. Financiële details van de overname zijn niet naar buiten gebracht.

“Voor Kuijpers is de overname een positieve stap om de lokale verankering van de vestiging Tilburg verder te verstevigen”, laat algemeen directeur Aukje Kuypers van Kuijpers weten. “De specialistische kennis en ervaring van de medewerkers biedt volop kansen en vormt een mooie aanvulling op het bestaande team in de regio.”

Installateur wordt onderbracht bij vestiging Tilburg

De activiteiten van Hultermans zullen op korte termijn worden geïntegreerd in de vestiging van Kuijpers in Tilburg. Ad Hultermans blijft de eerste periode van 2018 betrokken bij de overname en draagt zijn kennis en ervaring in het belang van zijn klanten en medewerkers zorgvuldig over.

Hultermans: “In 1989 ben ik het bedrijf samen met mijn vrouw Maria vanaf thuis gestart. Na bijna 30 succesvolle jaren is het tijd om het stokje over te dragen. Tijdens de afgelopen periode heb ik Kuijpers leren kennen als een toekomstgericht en persoonlijk bedrijf. Ik draag mijn mensen en klanten dan ook met vertrouwen over”.

Reageer op dit artikel