nieuws

Unica neemt veiligheidsspecialist Nsecure over

bouwbreed 2025

Unica neemt veiligheidsspecialist Nsecure over
Unica

Unica neemt Nsecure uit Barendrecht over. Met de overname verbreedt de technisch dienstverlener zijn kennis op het gebied van security management en toegangscontrole.

Nsecure is onderdeel van het beursgenoteerde Nedap en een specialist op het gebied van complexe toegangs- en veiligheidsvraagstukken. Het bedrijf is onder meer actief in de bancaire sector, verzekeringswereld en voor industriële complexen, allemaal omgevingen waar sprake is van complexe toegangs- en beveiligingsvraagstukken. De omzet van Nsecure, dat circa 110 medewerkers heeft, bedraagt circa 26 miljoen euro.

Unica Security realiseerde al DBBS

De overname van Nsecure past in de ambities van Unica om zijn dienstverlening op het gebied van integrale technologische oplossingen verder te versterken. De afgelopen jaren investeerde Unica al in de uitbreiding van het netwerk van bedrijven, onder meer op het gebied van industriële oplossingen, energie en ICT. Unica Security realiseerde al het omvangrijke project van het nieuwe Defensie Bewakings en Beveiligingssysteem (DBBS).

‘We blijven investeren’ 

John Quist, ceo van Unica, licht toe: “Veiligheid en privacy zijn maatschappelijke thema’s die voor elke organisatie belangrijk zijn. De expertise en integrale diensten die Nsecure levert vormen een uitstekende toevoeging op de kennis die wij op dat gebied reeds in huis hebben. We hebben de ambitie om te blijven investeren in deze discipline.”

 

Reageer op dit artikel