nieuws

Bouwvakkers komen om bij aardverschuiving Maleisië

bouwbreed 1256

Bouwvakkers komen om bij aardverschuiving Maleisië

Ten minste 11 mensen zijn zaterdag omgekomen door een aardverschuiving in Maleisië. Bouwvakkers raakten bedolven onder het puin op een bouwplaats in George Town, de hoofdstad van het Maleisische eiland Penang.

Drie bouwvakkers die dit weekend werden vermist, hebben zichzelf in veiligheid weten te brengen, schrijft Nu.nl. De Maleisische opzichter van de werkplaats wordt nog wel vermist, net als een onbekend aantal bouwvakkers.

Flatgebouwen in aanbouw

De aardverschuiving vond zaterdag plaats op een plek waar twee flatgebouwen worden gebouwd. Op het bouwterrein werkten volgens de brandweer vooral buitenlandse werknemers. De werkzaamheden zijn voor onbepaalde tijd stilgelegd.

Reageer op dit artikel