nieuws

Cobouw bundelt actuele onderwerpen in dossiers

bouwbreed 1782

Cobouw bundelt actuele onderwerpen in dossiers

Sinds kort kan iedereen op Cobouw.nl gratis een aantal dossiers downloaden over actuele onderwerpen. Het zijn de verzamelde verhalen in pdf-vorm rond thema’s als het Grote Gunningenonderzoek, maar ook Veiligheid en Gasloos Bouwen. En sinds deze week de instorting van de parkeergarage in Eindhoven.

De dossiers kunnen gratis gedownload worden en geven een overzicht van de meest actuele verhalen rond een thema. De laatste dossiers gaat over de instorting van de parkeergarage in Eindhoven en Veiligheid in de Bouw en Gasloos Bouwen en bestaan uit de laatste acht tot tien actuele verhalen uit Cobouw. Ze zijn compact en overzichtelijk in pdf-vorm gegoten.

Zie hier het overzicht van de dossiers: dossier downloaden. 

Reageer op dit artikel