nieuws

129 bouwplaatsen druk met Dag van de Bouw

bouwbreed 1854

129 bouwplaatsen druk met Dag van de Bouw

Op de 12e editie van de Dag van de Bouw doen 129 bouwplaatsen mee. De voorbereidingen zijn al vol in gang, want je kunt niet zomaar duizenden mensen toelaten op je bouwplaats. Door tunnels lopen Op zaterdag 20 mei laten leden van Bouwend Nederland, UNETO-VNI, de Aannemersfederatie, VNconstructeurs en NL Ingenieurs zien met welke hoogstandjes zijn […]

Op de 12e editie van de Dag van de Bouw doen 129 bouwplaatsen mee. De voorbereidingen zijn al vol in gang, want je kunt niet zomaar duizenden mensen toelaten op je bouwplaats.

Door tunnels lopen

Op zaterdag 20 mei laten leden van Bouwend Nederland, UNETO-VNI, de Aannemersfederatie, VNconstructeurs en NL Ingenieurs zien met welke hoogstandjes zijn bezig zijn.

Op meer dan honderd bouwplaatsen kan het publiek dus een kijkje nemen, waaronder ook grote bouwlocates als de Gaaspertunnel, De Knoop-kazerne en Spoorzone in Delft. Vorig jaar deden 92.500 mensen een bouwplaats plaats aan tijdens De Dag van de Bouw.Bezig met iets speciaals voor de Dag van de Bouw? Laat het Cobouw weten. Mail naar cobouw@vakmedianet.nl

Reageer op dit artikel