nieuws

Arcadis verwerft serie ‘watercontracten’

bouwbreed Premium 26

Arcadis verwerft serie ‘watercontracten’

Arcadis heeft een aantal raamcontracten voor ingenieursdiensten binnengehaald. De totale waarde kan oplopen tot boven de 12 miljoen euro, zo verwacht het concern.

In totaal sleepte de onderneming tien ‘percelen’ bij drie afzonderlijke opdrachtgevers binnen. Het gaat om het Hoogheemraadschap van Rijnland, het Hoogheemraadschap van Delfland en de Stichting Waternet.

Hoogheemraadschap van Rijnland selecteerde Arcadis voor het raamcontract voor zuiveringstechnische werken. De looptijd bedraagt minimaal twee jaar en maximaal vier jaar. Met nog vier andere partijen is de maximale omzet circa 9 miljoen euro.

Voor de waterschappen Hoogheemraadschap van Delfland en Hoogheemraadschap van Rijnland gaat Arcadis diensten leveren op het gebied van beleid, proces- en planvorming en onderzoek. De geschatte jaaromzet is hier maximaal 3,5 miljoen euro. Ook bij dit contract, met een looptijd van maximaal vier jaar, wordt samengewerkt met andere partijen.

Het raamcontract dat Arcadis verwierf van de Stichting Waternet betreft drie percelen: drinkwater, afvalwater en watersysteem. De looptijd is twee jaar met drie keer de optie tot verlenging met twee jaar. De maximale omzet van dit contract is niet bekend.

Reageer op dit artikel