nieuws

Nieuwe FARO FocusS Laser Scanner met IP54 classificering en onsite compensatie

bouwbreed Premium 14

Nieuwe FARO FocusS Laser Scanner met IP54 classificering en onsite compensatie

De nieuwe FARO FocusS 150 en FocusS 350 laserscanners zijn beschermd tegen externe invloeden en leveren uiterst nauwkeurige scans in zowel binnen- als buitenomgevingen. De terrestrische laserscanners zijn zeer mobiel, snel, betrouwbaar voor objecten en gebouwen, en tevens geschikt voor componenten met een groot volume. Ze combineren zeer innovatieve functies voor een maximale efficiency bij het maken van laserscans.

Met de nieuwste ultra-mobiele Focus 150 en 350 laserscanners van FARO® kunt u complexe objecten en gebouwen snel, eenvoudig en nauwkeurig meten. Het grotere formaat en de verbeterde helderheid van het intuïtieve touchscreen van de FocusS-modellen zorgen voor een buitengewone gebruikservaring. Een ingebouwde 8 megapixel HDR-camera legt de beelden gedetailleerd vast met een natuurlijke kleuroverlay voor de scangegevens bij extreme lichtomstandigheden. Dankzij bekende kenmerken, zoals een gering gewicht, compacte uitvoering en een gebruiksduur van 4,5 uur bij een volle accu, is de Focus Laser Scanner mobiel inzetbaar voor snelle, probleemloze en betrouwbare scans.

De Focus 350 heeft een extra groot bereik – 350 m, de Focus 150 is bedoeld voor een gemiddeld bereik met nauwkeurige scans tot 150 m. De behuizing van beide modellen is uitgevoerd en gecertificeerd conform de codering Ingress Protection (IP), en geclassificeerd als IP54. De apparaten zijn beschermd tegen vuil, stof, mist en regen, evenals andere invloeden bij het scannen onder moeilijke omstandigheden in een buitenomgeving. Bovendien beschikken de beide laserscanners over een toekomstzekere interface voor het aansluiten van aanvullende accessoires en het op locatie uitvoeren van een compensatieroutine.

Voor een betrouwbare nauwkeurigheid kan de gebruiker voor de start van elk project op de scanlocatie de nauwkeurigheid van de FocusS controleren met behulp van de compensatiefunctie. Gebruikers kunnen ter plaatse automatisch afwijkingen corrigeren die zijn ontstaan tijdens het vervoer, een verkeerde behandeling door de vervoerder of door onbedoeld contact, en daarbij voor elk scanproject een document aanmaken met uitgebreide informatie over de nauwkeurigheid van het instrument.

Met de ingebouwde interface kunnen aanvullende accessoires eenvoudig op de scanner worden aangesloten. Klanten en externe ontwikkelaars kunnen deze interface gebruiken voor toekomstige technische uitbreidingen van hun scanmogelijkheden.

Bezoek onze stand C088 in hal 9 en bekijk onze nieuwste producten!

Website: http://www.faro.com/nl-nl/home

Reageer op dit artikel