nieuws

Gereedschap voor resultaatgericht samenwerken

bouwbreed 16

Gereedschap voor resultaatgericht samenwerken

Logchies Renovatie & Onderhoud gelooft in resultaatgericht vastgoedonderhoud. Zowel met haar medewerkers, als met ketenpartners, opdrachtgevers én bewoners.

“Resultaatgericht samenwerken biedt voordeel voor alle partijen. Ondersteund door BouwVision worden kosten gereduceerd, doorlooptijden verkort, kwaliteit gewaarborgd, prestatiegaranties waargemaakt, budgetten gegarandeerd én een hoge tevredenheid bij bewoners behaald.”

Efficiencyslagen bij Logchies Renovatie en Onderhoud

Om de dagelijkse processen verder te standaardiseren is Logchies Renovatie en Onderhoud in 2015 overgestapt op de bedrijfssoftware BouwVision van Herke ICT groep. Nu werkt Logchies met één systeem, waarin alle projectinformatie actueel en inzichtelijk is. Deze wordt vervolgens gekoppeld aan het systeem van de opdrachtgever. Ter optimalisatie van de processen gebruikt Logchies bovendien diverse apps van BouwVision. Logchies heeft hét gereedschap gevonden om nu en in de toekomst slimmer te werken. “Door digitalisering kunnen we faalkosten reduceren en efficiencyslagen behalen.”

Betere communicatie met partners bij Etro Vastgoedzorg

“BouwVision heeft het complete Service & Onderhoud proces prima voor elkaar. Werkbonnen worden realtime uitgewisseld tussen de mobiele apparaten en kantoor. Dit versnelt de doorlooptijd enorm.” aldus Etro Vastgoedzorg. “Onze projecten in renovatie en meerjaren onderhoud worden ook beter ondersteund met BouwVision. Deze bouwsoftware biedt ons goed inzicht in de projectvoortgang. En gaat ons ook nog eens een goede beheersing van Total Cost of Ownership opleveren.” Met de BouwVision apps en portals van Herke ICT Group komt een einde aan het tijdperk van papieren werkbonnen. Daarbij verbetert de communicatie met ketenpartners aanzienlijk. Dankzij de apps van BouwVision biedt Etro Vastgoedzorg haar opdrachtgevers meerwaarde in elk vastgoedproject. Van melding tot factuur verloopt het Service & Onderhoud proces nu volledig geautomatiseerd.

Slim gereedschap

Voor resultaatgericht samenwerken heeft u een slimme tool nodig, zodat processen rondom meldingen sneller verlopen, resulterend in tevreden bewoners. Maak ook kennis met BouwVision, de Formule 1 onder de bouwsoftware.

www.bouwvision.nl
Stand A097 hal 9 Bouw & ICT
Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels