nieuws

Wessels en Irik gaan fuseren

bouwbreed 23

Wessels en Irik gaan fuseren

Wessels Bouw uit Sittard en Irik Bouw uit Nuth gaan fuseren. Dat hebben de twee bouwbedrijven bekendgemaakt.

Door de samenvoeging van de twee Limburgse bouwers ontstaat een organisatie met ruim honderd werknemers en een jaaromzet van ongeveer 25 miljoen euro. De fusie zal geen gevolgen hebben voor het personeel.

Beide bedrijven blijven zelfstandig en onder hun vertrouwde logo’s opereren, maar zullen centraal worden aangestuurd. Wessels en Irik werken onder andere voor industrie en bedrijven, commerciële beleggers, woningcorporaties en onderwijs- en zorginstellingen.

Wessels en Irik verwachten samen, door de gecreëerde schaalgrootte, competitiever te zijn. “En dat biedt aanzienlijke mogelijkheden om de Limburgse en Noord-Brabantse marktpositie verder te vergroten.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels