nieuws

BouwBeurs 2017: over de mensen en vernieuwing in de bouw

bouwbreed Premium 95

BouwBeurs 2017: over de mensen en vernieuwing in de bouw

‘Voor de mensen die het gaan maken’ is het thema van BouwBeurs 2017, die van 6 tot en met 10 februari plaatsvindt in Jaarbeurs Utrecht. Cobouw brengt het nieuws over de beurs in een speciale online omgeving: cobouw.nl/bouwbeurs.

Met rubrieken als ‘De kneepjes van het vak’ (de wekelijkse rubriek in het Cobouw weekblad) en een speciale rubriek ‘De vakman van morgen’ zijn het de verhalen over de mensen in de bouw die boventoon voeren op de digitale pagina’s over de BouwBeurs.

Onder het item ‘Innovaties’ laten de deelnemers aan de BouwBeurs de noviteiten zien, die zij in Utrecht zullen presenteren. Zowel de nieuwsrubriek als de noviteiten worden dagelijks aangevuld met nieuwe artikelen: een berichtenstroom die zal aanhouden tot en met de beursweek in februari.

Kennissessies, Cobouw Café

Er gaat veel gebeuren, in die week in februari in Utrecht. Cobouw verzorgt op dinsdag 7 en donderdag 9 februari kennissessies op het gebied van Bouwkosten en Bouwberichten (zie ook het item Agenda op cobouw.nl/bouwbeurs) en houdt een Cobouw Café op woensdag 8 februari in het Building Tomorrow Theater op de beursvloer.
Het Cobouw Café wordt in samenwerking met Bouwend Nederland georganiseerd en staat vanzelfsprekend in het teken van de aankomende verkiezingen.

Hoe ‘agile’ bent u?

Cobouw zal ook op de beursvloer van de BouwBeurs aanwezig zijn, met een stand in hal 11. Daar ontvangen wij onze abonnees graag met een kop koffie en vertellen we over de plannen van Cobouw in het nieuwe jaar.

En testen we hoe ‘agile’ u bent: fysiek gesproken dan. In een no-nonsense setting met veel hout, denim en stoere Cobouw-girls dagen we onze bezoekers uit voor een ritje op de elektronische stier. Cobouw heeft in 2016 aangetoond mee te kunnen gaan met nieuwe bewegingen: hoe wendbaar bent u?Ga snel naar cobouw.nl/bouwbeurs 

Reageer op dit artikel