nieuws

Friso lijft Bouwborg Noord in

bouwbreed Premium 73

Friso lijft Bouwborg Noord in
Friso Bouwgroep

Friso Bouwgroep neemt alle mensen en activiteiten over van Bouwborg Noord, nu nog onderdeel van Ballast Nedam Bouw en Ontwikkeling. Friso versterkt daarmee zijn positie op de Groningse bouwmarkt.

De partijen willen niet bekendmaken hoeveel geld er met de overname gemoeid is. Wel dat alle personeelsleden en alle activiteiten worden overgenomen. Bij Bouwborg Noord werken ongeveer 30 personen. De naam Bouwborg blijft bestaan. Friso Bouwgroep laat weten dat ze de Groningse bouwer daarmee “in ere willen herstellen. De naam Bouwborg is een begrip in Groningen en omgeving. En dat moet zo blijven.”

Bouwborg is actief in de Groningse versterkings- en verduurzamingsopgave in het aardbevingsgebied, werkt veel voor corporaties, maar realiseerde ook werken voor Friesland Campina en bouwt de nieuwe vleugel van het NAM-kantoor in Sappemeer.
Komende week worden de contracten ondertekend

 

Reageer op dit artikel