nieuws

Ingenieurs Roos + Bijl in handen SGS

bouwbreed Premium 148

Ingenieurs Roos + Bijl in handen SGS

Ingenieursbureau Roos+Bijl is in handen gekomen van SGS Nederland. Dat hebben de bedrijven bekendgemaakt.

Door de overname kan het ingenieursbureau uit Rhoon zich verder ontwikkelen, zo laat de directie in een verklaring weten.

“Roos + Bijl heeft de afgelopen 16 jaar een  mooie groei doorgemaakt. Wij hebben in SGS Nederland een sterke complementaire partner gevonden om in de toekomst deze groei voort te kunnen zetten en onze dienstverlening op het gebied van de ondergrondse infrastructuur verder te kunnen optimaliseren.”

Roos + Bijl ontwerpt kabel- en leidingtracés voor verschillende opdrachtgevers. SGS Nederland, onderdeel van het Zwitserse SGS, is actief op het terrein van inspectie, controle, analyse en certificering. De bedrijven zijn er van overtuigd dat zij de vruchten kunnen plukken van “een groter netwerk en gebundelde expertise”.

Eigenaren Rob Roos en Hans Bijl waren al langer op zoek naar een nieuwe eigenaar. Zij verlaten het bedrijf nu de overname afgerond is.

Reageer op dit artikel