nieuws

personalia

bouwbreed Premium 23

personalia

Per 1 september is Bernardo Gogna (54) benoemd tot programme directeur bij het Capital Programme van de Schiphol Group. Gogna heeft meer dan 25 jaar erv aring in het internationaal architectuur- en programmamanagement. Als senior vice-president and director of global aviation is hij verbonden aan het internationaal ingenieursbureau AECOM. Als programmadirecteur bij New Doha International Airport in Qatar was hij van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling van de luchthaven.

Met ingang van 1 september is Eugene Grüter benoemd tot directeur van Sweco Nederland. Hij volgt Ton de Jong op. Grüter heeft veel ervaring op managementniveau in de consulting engineering en constructie-industrieën. Hij was lid van de raad van bestuur van Royal HaskoningDHV en de Koninklijke BAM Groep. Grüter zal toetreden tot Sweco’s Executive Team.

Frank Klomp (53) start per 5 september als directeur projectontwikkeling bij Van Wijnen Midden. Eerder werkte hij bij de Koninklijke BAM Groep, AM en Snippe Projecten. Als directeur gaat hij leiding geven aan de ontwikkelteams in Weesp, Harderwijk en Utrecht. Met het aantrekken van Klomp versterkt Van Wijnen haar positie in Midden-Nederland. Klomp begon zijn loopbaan in de werkvoorbereiding en was vervolgens actief in de calculatie en groeide in de loop der jaren door naar directieniveau, waar hij al vijftien jaar actief in is.

Yvonne Morsink is per 1 augustus benoemd tot directeur van de Stichting Kenteq. Zij volgt hiermee statutair directeur Ger Driessen op. Hij zal tot eind van het jaar aanblijven als statutair directeur en Yvonne Morsink inwerken en daarna zijn taken aan haar overdragen. Morsink is sinds 1 maart 2015 bij Kenteq werkzaam als manager uitgeverij.

AT Lawyers en AT Osborne in Baarn breidt haar team u it. Ter versterking van haar landelijk werkende praktijk start op 1 september Erika Samuels Brusse-van der Linden en Alex Lijkwan bij AT Lawyers. Beiden zijn advocaat met als specialisatie bestuurs- en omgevingsrecht. Lijkwan was eerder als advocaat werkzaam bij AKD en BHW Advocaten in Rotterdam. Erika Samuels Brusse-van der Linden was advocaat en local partner in de vastgoedpraktijk van CMS Derks Star Busmann in Utrecht. Per 1 augustus is Miriam van Dalen in dienst getreden bij AT Osborne Legal als juridisch consultant in het privaatrecht. Voorheen was zij werkzaam bij hetKadaster.

Ook een tip voor deze rubriek? Mail uw tekst en foto, of bel naar Stiny Parlevliet: s.parlevliet@cobouw.nl, 070-3046799

Reageer op dit artikel