nieuws

Tauw neemt Belgisch Geosan over

bouwbreed Premium 69

Tauw neemt Belgisch Geosan over

Advies- en ingenieursbureau Tauw neemt de Belgische bodemexpert en milieuconsultant Geosan over. De twee bedrijven blijven nog minstens twee jaar naast elkaar bestaan. Ze versterken elkaar met name op het gebied van de aanpak van bodem- en grondwaterverontreiniging en de (her)ontwikkeling van locaties.

Tauw wil in 2020 dekking hebben door heel België en kiest in de groeistrategie hoofdzakelijk voor overnames. Annemieke Nijhof, CEO van Tauw Group: “Tauw wil haar positie versterken in de Europese markt voor milieu- en duurzaamheidsadvisering aan bedrijven. Daarvoor zijn we in alle landen op zoek naar samenwerkingspartners of sterke partijen die deel willen uitmaken van Tauw.”

Hervé Keirsse, Afgevaardigd Bestuurder van Tauw België: “We zetten nu een flinke stap. Geosan is een sterke speler op dit gebied sinds 1989. Het bedrijf heeft een goede reputatie, is regionaal aanwezig en financieel gezond. Daarnaast biedt het kansen om de bouw- en vastgoedsector te veroveren.”

Reageer op dit artikel