nieuws

Welling start met Van Bree nieuw bedrijf

bouwbreed

Welling start met Van Bree nieuw bedrijf

Welling Bouw/Onderhoud is samen met Frans van Bree, voormalig eigenaar van bouwbedrijf Van Bree, een nieuw bouwbedrijf gestart: Van Bree Bouw/Onderhoud.

De nieuwe onderneming gaat zich richten op nieuwbouw en renovatieprojecten in zowel de woning- als utiliteitsbouw. Daarbij wordt gemikt op werken tot ongeveer 5 miljoen euro. “Deze samenwerking wordt door ons gezien als een uitgelezen kans om ons netwerk en onze dienstverlening in het zuiden van het land nog nadrukkelijker te versterken”, laat Bart Welling weten. “Het biedt de mogelijkheid om de continuïteit van de werkgelegenheid te garanderen.”

Van Bree Bouw/Onderhoud wordt gevestigd in Someren. De dagelijkse leiding komt in handen van Frans van Bree en Silvère van Lieshout.

Reageer op dit artikel