nieuws

Van Breukelen nieuwe voorzitter Neprom

bouwbreed Premium

Van Breukelen nieuwe voorzitter Neprom

Bart van Breukelen volgt Wienke Bodewes op als voorzitter van de Neprom, de vereniging van projectontwikkelaars. De ledenvergadering heeft unaniem ingestemd met de voordracht van Van Breukelen door het Neprom-bestuur.

Van Breukelen is directievoorzitter van Synchroon, dochteronderneming van TBI. Hij maakt al enige tijd deel uit van het Neprom-bestuur. Van Breukelen kijkt uit naar zijn nieuwe functie, die onbezoldigd is,

“Gezamenlijk met onze leden werkt Neprom in de Nieuwe Opgave aan een vernieuwende visie op het faciliteren van de groeiende woningvraag en de structurele aanpassingen in de winkelmarkt. Ik kijk ernaar uit om hieraan verder te werken, alsmede aan andere doelen.”

Reageer op dit artikel