nieuws

Operatieve winsten bij Hochtief Europa

bouwbreed Premium

Operatieve winsten bij Hochtief Europa

Hochtief Europa heeft in de eerste negen maanden van het jaar een 27 miljoen euro beter resultaat geboekt dan in de vergelijkbare periode vorig jaar.

Het resultaat voor belastingen op de operationele activiteiten werd omgebogen van 14,6 miljoen verlies in een winst van 12,6 miljoen euro. De hoge reorganisatiekosten drukken Hochtief Europa nog steeds in de rode cijfers. Onder de streep staat een verlies van 23,3 miljoen euro. De orderstroom nam vergeleken met de eerste drie kwartalen vorig jaar met 16 procent af tot 1,9 miljard euro. Het orderboek is gevuld met 4,1 miljard, een stijging van 3 procent. Het aantal medewerkers slonk met 13 procent tot 4,1 miljard euro.

Reageer op dit artikel