nieuws

Lezersfoto: Treinen over nieuwe tunnels

bouwbreed Premium

Lezersfoto: Treinen over nieuwe tunnels

Voor aannemerscombinatie Reef/Strukton was het flink doorwerken om de tunnelmoot bij station Harderwijk te plaatsen en het spoor op tijd rijklaar te maken. Maar inmiddels rijden de treinen sinds maandag weer over het nieuwe spoor alsof het er altijd al gelegen heeft.

Met het plaatsen van de tunnelmoot en de aanleg van het spoor boven de tunnel is de herontwikkeling van het stationsgebied van Harderwijk nog niet afgerond. De fietstunnel bij de Weisteeg moet klaar zijn voordat de scholen weer beginnen. De oplevering van de onderdoorgang bij het station en het nieuwe stationsgebouw staan gepland voor eind volgend jaar.

Heb jij ook een zomerse bouwfoto gemaakt die in aanmerking komt voor onze Bouwfoto van de Dag? Mail hem dan naar lezersfoto@cobouw.nl Kijk hier voor de voorwaarden.

Reageer op dit artikel