nieuws

Lonen houthandel met 3,75 procent omhoog

bouwbreed

Lonen houthandel met 3,75 procent omhoog

Werkgevers en werknemers in de houthandel hebben een akkoord bereikt over een nieuwe cao. Onderdeel daarvan is een loonsverhoging van 3,75 procent.

De looptijd van de cao is van 1 januari 2015 tot en met 31 maart 2017. In die periode worden de lonen stapsgewijs verhoogd. Op 1 oktober krijgen de werknemers 0,5 procent erbij, op 1 januari 2016 1,5 procent en een jaar later nog eens 1,75 procent.

Het dagvenster wordt verruimd en zal straks van zeven uur ‘s morgens tot zeven uur ‘s avonds beslaan. De seniorendagen worden niet afgeschaft, maar worden met ingang van volgend jaar wel een jaar later toegekend dan voorheen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels