nieuws

Welling neemt failliet Van de Water over

bouwbreed

Welling neemt failliet Van de Water over

Het Nijmeegse aannemersbedrijf Van de Water is overgenomen door Welling Bouw/Onderhoud uit Wijchen.

Het bedrijf, dat onlangs failliet ging, wordt omgedoopt tot Van de Water Bouw. Financiële details zijn niet bekendgemaakt. Welling meldt wel dat het “merendeel” van de 38 werknemers van het bedrijf hun baan kunnen houden. De partijen vullen elkaar goed aan, meldt Welling in een schriftelijke toelichting. Van de Water heeft een “uitstekende reputatie” in de industrie, terwijl Welling sterk is in woningbouw, vastgoedonderhoud en een eigen schilderdivisie heeft.

Welling Bouw/Onderhoud komt voort uit Welling Bouw en Vastgoed, dat in 2012 failliet ging. Bart Welling maakte toen een doorstart met een deel van de onderneming.

Reageer op dit artikel