nieuws

Valstar Simonis in handen van directie en medewerkers

bouwbreed

Valstar Simonis in handen van directie en medewerkers

Grootaandeelhouder Jan van Melle heeft zijn belang in Valstar Simonis verkocht aan de huidige directie. Het advies- en ingenieursbureau is daarmee in handen gekomen van de directie en medewerkers.

De directie bestaat uit Wilfried van Mierlo, Jacques Mol en Theo de Boer. Met deze management buy out zegt de directie haar langetermijnstrategie voor een zelfstandig Valstar Simonis verder in te vullen.

Valstar Simonis werkt met 75 medewerkers in vijf vestigingen aan comfort, veiligheid en duurzaamheid van de gebouwde omgeving. Daarbij gaat het volgens algemeen directeur Van Mierlo vooral om verpleeg- en ziekenhuisprojecten, onderwijsgebouwen en kantoren.

Grote, nieuwe opdrachten waar Valstar Simonis aan werkt, zijn de renovatie van het hoofdgebouw van de TU/e in Eindhoven, de nieuwbouw van congreshotel Maritime in Amsterdam Overhoeks en de nieuwbouw van het duurzame onderwijsgebouw Pulse! van de TU Delft.

Reageer op dit artikel